BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ' İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1630 Tarih: 28/10/2020 11:44
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ' İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

97. kuruluş yılını büyük bir onurla kutladığımız Cumhuriyetimizin ilanı, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.

Başkan CENGİZ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin 97. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti zor şartlarda, mücadeleyle, emekle kurulmuştur.

 

Milletimizin yokluk içinde var olma mücadelesi verdiği, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını tüm dünyaya kanıyla ve canıyla ilan ettiği Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasının ardından ilan edilen Cumhuriyet, bağımsızlığımızın güvencesidir.

 

Bu vesileyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla gönüllerimizde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir