BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1492 Tarih: 09/11/2020 14:04
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ,

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla Mesaj yayımladı.

 

“İstiklal mücadelemizin ve devletimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde rahmetle, minnetle anıyorum.

 

Başkan CENGİZ; Ülkemizin kurtuluşu için yaptığı mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mustafa Kemal Atatürk bu mücadelesiyle Türk’ün gücünü bir kez daha dünyaya göstermiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine yükselttiği nokta ile büyük bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.
Atatürk, yapmış olduğu işler ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin kalbinde büyük bir lider ve devlet adamı olmuştur.

 

Bu duygu ve  düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi, bir kez daha saygı, rahmet ve dualarla anıyorum." Dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir