BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN YENİ YIL MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1572 Tarih: 31/12/2020 13:35
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN YENİ YIL MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ mesajında, “Tüm dünya ve ülkemiz için zorlu bir yıl olan 2020’yi geride bırakarak yeni umutlarla 2021 yılına merhaba diyoruz. Biraz yorgun, biraz hüzünlü ama bir o kadar da gelecekten ümitli olarak karşıladığımız 2021 yılı, inanıyorum ki hayırlara vesile olan yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyerek zorlu günlerde birbirimize destek olduğumuz 2020 yılından önemli dersler çıkararak 2021 yılına giriyoruz. İnşallah yeni yılda çok daha verimli, yoğun çalışmalarda bulunacak, yeni projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Her yeni yıl bir umuttur ve geleceğe dair temiz bir sayfadır. Biz de bu yeni yılda kendimizi yenileyerek, geliştirerek, vatandaşımıza hizmetin en güzelini getirme adına durmadan çalışacağız.

Başkan CENGİZ; “2020 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakıyor, 2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2021’de de devam edeceğine hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın. Allah yeni yılda ilçemizi daha yaşanabilir bir yer yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin. İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek.

2021 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir İlçe olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Rabbim'den, 2021 yılının hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam Âlemi ve dünya için sağlık, huzur ve barış dolu bir sene olmasını temenni ediyor, tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir