BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1593 Tarih: 11/01/2021 11:09
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan CENGİZ’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

 

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 

Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Basın mensuplarının her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek adına özveriyle görev yaptıklarını belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Başkan CENGİZ, günümüz teknolojileri ile habere ulaşmanın eskiye oranla çok daha kolay hale geldiğini, ancak doğru habere ulaşmakta görsel ve yazılı medyanın büyük bir işlevi yerine getirdiğini kaydetti. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisinin bağımsız basın olduğunu kaydeden Başkan CENGİZ, “Objektif ve ilkeli basın, toplumların gelişmesinde büyük bir paya sahiptir.

Ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olan basın mensuplarımız, her koşulda büyük bir fedakârlıkla kamuoyunu bilgilendirmeye devam etmektedir. Pandemi sürecinde de basın mensuplarımız yaptıkları haberlerle toplumsal duyarlılığa katkıda bulunmuş ve kamuoyunu gelişmelerden haberdar ederek çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesine destek olmuştur. Bu zor dönemde göstermiş oldukları mücadeleden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum.

Bu duygularla milletimizin gören gözü, işiten kulağı olan ve güç koşullarda bile gece gündüz demeden görev yapan basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir