MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kategori: Haberler Okunma: 1542 Tarih: 15/01/2021 11:15
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ SAYIN MEHMET FENDOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

 

MHP Malatya Milletvekilimiz FENDOĞLU Kuluncak ilçe girişinde Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, MHP İlçe Başkanı Mustafa KILIÇ ve Partililer tarafından karşılandı. Milletvekili FENDOĞLU Kuluncak ilçesinde esnafları gezerek sorun ve istekleri birinci ağızdan dinledi. Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ MHP Milletvekli FENDOĞLU 'na ilçede yapılan yatırımları gösterdi. 


Kuluncak ilçesinde esnaflar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan FENDOĞLU esnaflarla ve vatandaşlarla sıcak sohbeti dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra Kuluncak belediye Başkanımız Erhan CENGİZ'i makamında ziyaret ederek Çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 


Kuluncak MHP ilçe Başkanlığını da ziyaret eden MHP Malatya Milletvekilimiz Sayın Mehmet FENDOĞLU burada Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.


MHP Malatya Milletvekili Mehmet FENDOĞLU" Kuluncak İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, İlçe Başkanımız Mustafa KILIÇ ve Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ, yönetim kurulu üyelerimiz ve dava arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin."

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir