BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ DSİ 9. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Kategori: Haberler Okunma: 1599 Tarih: 25/01/2021 13:03
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ DSİ 9. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKANIMIZ SAYIN ERHAN CENGİZ, DSİ 9. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN MALATYA İLİ YATIRIMLARINA AİT DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur ÇALIK, AK Parti İl Başkanı İhsan KOCA, DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp SAĞLAM, Kale Belediye Başkanı Murat KOCA, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat ÖZTÜRK, Pütürge Belediye Başkanı Mikail SÜLÜK, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan BAY , AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet YALÇINKAYA, Battalgazi İlçe Başkanı Basri KAHVECİ, Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet BOYRAZ, Yazıhan İlçe Başkanı Veysel ATEŞ, DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcıları ve ilgili Şube Müdürlerinin katılımı ile Malatya DSİ 92. Şube Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğünün Malatya İli Yatırımları Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
 

Bölge Müdürü Mahmut DÜNDAR tarafından yapılan sunumda; Devlet Su İşleri tarafından Malatya ilimize bu güne kadar yapılan yatırımlar, 2020 yılında yapılan yatırım ve tamamlanan tesisler, 2021 yılı başı yatırım durumu ve yatırım programına teklif edilen projeler, gerçekleşmeler ve hedefler ile ihtiyaçları içeren hususlarla ilgili bilgiler paylaşıldı. Başkanlarımızın talepleri ve beklentileri ile ilgili gerekli değerlendirmeler yapıldı. Bölge Müdürümüz Mahmut DÜNDAR, söz konusu yatırımların Malatya ilimize kazandırılmasındaki desteklerinden ve katılımlarından dolayı Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur ÇALIK, ve Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

Malatya ilimiz ve ilçelerimiz ile vatandaşlarımız için hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını temenni ederiz. Dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir