BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'DEN BİR ŞEHİT BİR ÇOCUK PROJESİNE DESTEK

Kategori: Haberler Okunma: 2016 Tarih: 19/02/2021 14:22
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'DEN BİR ŞEHİT BİR ÇOCUK PROJESİNE DESTEK

Türk Kızılayı Malatya Şubesi ve Genç Kızılay gönüllüleri tarafından başlatılan ‘Bir şehit bir çocuk’ projesi kapsamında Kuluncak ilçesinde öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

 

Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ köy okullarında yüz yüze eğitimin başladığı bugünde Kızılay’ın öğrencilerin yanında olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum dedi.

 

Kızılay Malatya Şubesi tarafından sürdürülen ‘Bir şehit, bir öğrenci’ projesi kapsamında Kızılhisar Mahallesinde ikinci dönem eğitim ve öğretime başlayan öğrenciler unutulmadı. Okulu ziyaret eden Kuluncak Kaymakamımız Sayın Alparslan SÖZEN, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan SOYLU, Genç Kızılay Malatya Şube Başkanı Furkan DERMANBEY ile Kızılay gönüllüleri katıldı. Kızılhisar Mahallesi Muhtarı Hasan AKBULUT, Kızılay’a teşekkür ederek “Öğrencilerimizin yanında olduklarını görmek bizleri mutlu etti. İnşallah her zaman yanımızda olurlar” dedi.

 

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan SOYLU ’da covid-19 nedeniyle uzun dönemdir uzaktan eğitim gören öğrencilerin, yayımlanan yeni genelge ile köylerde yüz yüze eğitime geçildiğini belirterek, “Bugün de öğrencilerimiz okulları ile Kızılay da öğrenciler ile buluştu. Eğitime önem veriyoruz, öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” ifadelerine yer verdi. SOYLU, ayrıca Kuluncak ilçesinde Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına her zaman büyük destek sunduğunu da ifade ederek Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ’e teşekkür etti.

 

Kuluncak Kaymakamı Alparslan Sözen’de Kızılay Malatya Şubesi’nin birçok köy okullarında öğrencilere yardım yaptığını anımsatarak, “İnşallah gençlerimizde bu eğitim öğretim dönemini hayırlısı ile atlatır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir