BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1505 Tarih: 08/03/2021 11:45
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

”İnsan hakları temelinde kadınların ekonomik,siyasi ,sosyal bilincinin geliştirilmesi ve desteklenmesi gerekmektedir.Günümüz toplumunda kadın sadece ev ekonomisine katkıda bulunmamakla beraber ülke ekonomisinede katkıda bulunmaktadır.

Sevgi, merhamet, şefkat, fedakârlık gibi üstün hasletlerin timsali olan kadınlar hayatımızı anlamlı kılan değerlerin de temel kaynağıdır. Toplumların temelini oluşturan ailenin de kurucusu olan kadınlar yeni nesillerin yetiştirilmesinin mimarlarıdır.

Başkan CENGİZ; Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakarlık ve cefakarlık göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır. Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (SAV)’in ”Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Dedi

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir