BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1544 Tarih: 10/03/2021 08:57
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ ‘in Miraç Kandili Mesajı:

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, “Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur.  İçerisinde büyük hikmetler barındıran mübarek Miraç Kandili’nin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğimize vesile olmasını dilerim.” dedi.

 

Başkan CENGİZ; Miraç, biz müminler için müjdedir. Böylesine önemli günler maddi ve manevi kirlerden arınma, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atarak üstümüze düşen sorumlulukları yeniden gözden geçirmek için birer fırsattır. Miraç, fani olandan vazgeçip baki olana yönelmektir. Peygamberimizi derin bir üzüntüden kurtarıp teselli veren miraç, elemi, kederi, çaresizliği ve ümitsizliği bir kenara bırakarak yeniden yola koyulmayı anlatır.

 

Bu gece vesilesiyle sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergileyerek, Miraç Kandili'ni en iyi şekilde idrak etmemiz gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimin kandillerini tebrik ediyor; ülkemize, bütün insanlığa huzur, kardeşlik, birlik ve dirlik getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim" Dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir