BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ MHP BÜYÜK KURULTAYINA KATILDI

Kategori: Haberler Okunma: 1692 Tarih: 22/03/2021 10:40
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ MHP BÜYÜK KURULTAYINA KATILDI

BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ MHP BÜYÜK KURULTAYINA KATILDI

 

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Milliyetçi Hareket Partisi’nin “İstiklal İçin Birlik İstikbal İçin Dirlik” temasıyla düzenlenen 13. Olağan Büyük Kurultayı’na katıldı. MHP Malatya İl Teşkilatı ve Kuluncak İlçe Teşkilatı ile birlikte Ankara Spor Salonu’ndaki kurultaya katılan Başkan CENGİZ, oyunu kullanarak, kurultayın hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu’nda “İstiklal İçin Birlik İstikbal İçin Dirlik” temasıyla düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından on binlerce partili, Büyük Kurultay’ın gerçekleştiği Ankara Spor Salonu’na adeta akın etti. Malatya da, tüm MHP teşkilatlarıyla birlikte Ankara’daydı.

 

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan CENGİZ, milletvekilleriyle de Kuluncak Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Başkan CENGİZ, “Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in teşrifleriyle Milliyetçi Hareket Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı’nı gerçekleştirdik. MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey, partimizin genel başkanlığına yeniden seçildi. Ayrıca 13. Olağan Büyük Kurultayımızda Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu'na seçilen yeni üyelerimize de görevlerinde başarılar diliyorum.

 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışını kendimize ilke edinerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Türk Milliyetçiliğinin lideri, Milliyetçi Hareket Partimizin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş’i de rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Milliyetçi Hareket Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı’nın ülkemize, milletimize ve tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir