BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN TEŞEKKÜR MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1585 Tarih: 31/03/2021 17:02
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN TEŞEKKÜR MESAJI

Değerli hemşehrilerim;

31 Mart 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde sizlerin tercih ve destekleri sonucunda seçildiğim Kuluncak Belediye Başkanlığı görevinde bugün itibariyle iki yılı geride bırakmış bulunuyoruz.

Üretken Belediyecilik anlayışıyla çıkmış olduğumuz bu kutsal hizmet yolunda göreve başladığımız günden bu yana geçen iki yıllık süre zarfında kesinlikle ayrım gözetmeksizin hizmet verdiğimizi ve bu anlayışla devam edeceğimizi tekrar belirtmek isterim.

Vaat ettiğimiz projelerimiz çoğunu hayata geçirirken henüz gerçekleştirmediğimiz projelerimizle ilgili yetkili Bakanlıklara dosya sunulduğunun bilinmesi gerektiği inancını taşımaktayım. Her birinin ayrı ayrı takibi bizzat tarafımca yapılmaktadır.

Kısa zaman içerisinde vatandaşlarımızın karşısına yeni proje ve müjdelerle çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Kıymetli Kuluncak sevdalıları;

Bu memleketin her bir köşesine sevdalandık, hep beraber Sevgiyi ve muhabbeti büyüterek kocaman bir aile olduk. Birlikte güldük, birlikte dertlendik. Ancak birlik ve beraberliğimizle ayakta kalmasını bildik.

Umudun ve değişimin ilçesi Kuluncak ’da canla başla, heyecanla ve gönülden çalıştığımız iki yıl içerisinde tamamlayacağımız projelerimizi her bir hemşehrimiz yakından takip etti. Belediye Meclis Üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlere hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyoruz.

 

Tüm Kuluncaklı hemşehrilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Hepinize Sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir