BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ ALPARSLAN TÜRKEŞ 'İN 24. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYINLADI

Kategori: Haberler Okunma: 1553 Tarih: 05/04/2021 11:24
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ ALPARSLAN TÜRKEŞ 'İN 24. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYINLADI
Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in 24. vefat yıl dönümü münasebetiyle mesaj Yayınladı
 
Başkan CENGİZ; Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş davasını bayraklaştıran, ülkesini ve milletini her şeyin üstünde tutan bir irade ve idrak gücüne sahipti. Seksen yıllık şerefli ömrü pek çok mücadeleyle geçmişti. İnancıyla, istikrarlı hayatıyla, dik duruşuyla, cesur tutumuyla taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurmuştu.
 
Bizlere emanet ettiği, emin ve ehil ellerde olan iki eserinden Milliyetçi Hareket Partisi ile Ülkü Ocakları milletimizin takdir ve teveccühüyle çok daha güçlü, çok daha sağlam bir seviye'ye hamd olsun ulaşmıştır.
 
Başbuğumuz Alparslan Türkeş, hayatı boyunca verdiği mesajlarla Türk siyasetine yön vermiş, Türk Milleti'ne ve Türk Dünyası'na hizmet etmiş; Devletin selameti, milletin bekası, Cumhuriyetin ilelebet yaşayabilmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş bir Devlet adamıdır. O sadece bir siyaset adamı değil, gerçek bir vatan sevdalısı, Türk Milleti ve Türk Devleti'ne olan bağlılığı ile Türk siyasetinde yeri zor doldurulacak büyük bir devlet adamıdır.
 
Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyi, bir kez daha saygı, minnet ve rahmet ile anıyorum. Ruhu şad, Mekanı Cennet olsun.”

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir