BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ RAMAZAN AYI BOYUNCA GIDA VE KUMANYA DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Kategori: Haberler Okunma: 1598 Tarih: 07/05/2021 10:01
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ RAMAZAN AYI BOYUNCA GIDA VE KUMANYA DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ

Kuluncak Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere gıda yardım paketi dağıtımı ve İftarda Kumanya dağıtımı devam ediyor.

Başkan CENGİZ; Belediyemizce, mübarek ramazan ayı nedeniyle, ilçemizdeki yardıma muhtaç, dar gelirli aileler tespit edilerek, gıda yardımında bulunuyoruz. Temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri, Muhtarlarımız ve Mahalle temsilcilerimiz aracılığı ile dağıtımını yapıyoruz. Kuluncak Belediyemiz tarafından dağıtılan Ramazan paketlerinin 4 kişilik bir ailenin yaklaşık iki ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanmıştır.

Kuluncak Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ Ramazan ayı, yardım ve paylaşma ayıdır.

Manevi değeri yüksek olan Ramazan ayında ve diğer zamanlarda da vatandaşlarımızın umudu ve her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ hadisini kendimize düstur olarak kabul ediyoruz.
Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile iftar yapabilsin, sahur yapabilsin düşüncesiyle yardım paketlerinin dağıtımını yapıyoruz. ” diye konuştu

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir