BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1551 Tarih: 17/05/2021 08:52
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 

Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşadıklarını dile getiren Başkan Cengiz, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan Mübarek Ayı’nı geride bırakırken toplum olarak kaynaşma vesilesi olan bayrama ulaşmanın buruk sevincini yaşıyoruz.” dedi.
Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle zor günler yaşandığını belirten Başkan Cengiz, tedbirlerin bayram süresince de elden bırakılmaması gerektiğini vurguladı.
 

Buruk bir bayramın arifesinde olunduğunu dile getiren Başkan Cengiz, “Öncelikle mübarek Ramazan Bayramının tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, size ve sevdiklerinize mutluluk, huzur ve refah getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun.” dedi.
Bayram öncesi yapılacak alışverişlerde sosyal mesafe kuralına riayet edilmesi gerektiğine dikkat çeken Cengiz, “Hayatımız boyunca yaşadığımız bayramlardan farklı bir bayram yaşamaktayız, sevdiklerimiz ve büyüklerimizi ziyaret edemeyeceğimiz bu bayramda virüs salgınına karşı tedbirli olup, sevdiklerimizin ve büyüklerimizin sağlığını korumak için onlarla teknolojik imkânları kullanarak hasret gidereceğiz. Unutmamalıyız ki korona virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir