BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 518 Tarih: 27/07/2021 09:08
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan Cengiz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan Cengiz, Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, sevgi, merhamet, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyede hissettiren, ihtiyaç sahibi insanlarımızın her zamankinden daha fazla önemsendiği ve hatırlandığı bir Kurban Bayramını daha, hep birlikte idrak etmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.
 

Başkan Cengiz; Kurban  Bayramı bizlere; Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatır. Bu ibadet bir yandan kişinin Allah’a yakınlaşması, diğer yandan dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesini ön görür. Bizler de Kurban ibadetinin manevî ikliminde bir gönül yüceliği yakalayıp Rabbimize yakınlık arayışında olacağız.
Bayramlar, birlik ve dirliğimize hizmet eden özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşa bilmeliyiz.
 

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve insanlığa, sağlık, huzur ve selamet getirmesini temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir