AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kategori: Haberler Okunma: 789 Tarih: 02/08/2021 10:56
AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır  Kuluncak ilçesini ziyaret ederek vatandaş ve esnaflarla istişarelerde bulundu.
 

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz,   Ak Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz,  Milliyetçi Hareket Partisi Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, muhtarlar ve  vatandaşlar katıldı.

 

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan Cengiz  Ak Parti Malatya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çakır Kuluncak İlçemizi ziyaret etmelerinden dolayı kendilerine, teşekkür ediyorum uzun süredir bir araya gelemiyorduk Korona virüs COVİD 19 Pandemisi vardı, Vekilimiz bekledik ama Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM yoğun bir mesaileri vardı.

 

Biz Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini biliyoruz ve Vekilimiz Ahmet Çakır’ı takdir ediyoruz, Kuluncak Belediye Başkanı olarak Ak Parti Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır’a ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, Kuluncak ilçemiz Ahmet Çakır Başkanımızın döneminde güzel hizmetler almıştır.

 

Yapılan hizmetler inkâr edilmez burada herkeste yapılan hizmeti biliyor. Belediye Başkanlığı sonrası Ak Parti Malatya Milletvekili seçilen Ahmet Çakır her zaman bizlerin yanında oldu, sorun ve sıkıntılarımızla her zaman ilgilenmiştir Cumhur ittifakı olarak her zaman bizi ön planda tutmuştur vekilimiz Sayın Ahmet Çakır’a buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde hiç birimiz ne acılarımız yaşaya bildik nede sevinçlerimiz yaşaya bildik, düğünlerimizi yapamadık, Lütfen tekrar yasakların gelmemesi için aşılarımızı olalım maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim.


Başkan CENGİZ; Sayın vekilimize ve Ak parti İl yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir