MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU VE İL BAŞKANI MESUT SAMANLI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kategori: Haberler Okunma: 764 Tarih: 17/08/2021 16:11
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU VE İL BAŞKANI MESUT SAMANLI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanımız Sayın Mesut Samanlı, İl Teşkilatı ve Milletvekilimiz Sayın Mehmet Fendoğlu Kuluncak İlçemizi Ziyaret etti.

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanımız Sayın Mesut Samanlı, İl Teşkilatı ve Milletvekilimiz Sayın Mehmet Fendoğlu MHP kuluncak ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra İlçe Merkezimizde bulunan esnaflarımız ve vatandaşlarımızla  bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledidir. Daha sonra Sel afetinden etkilenen Sultanlı Mahallemizi ziyaret ettiler.

Başkan CENGİZ; Sayın vekilimiz Mehmet Fendoğlu ve İl Başkanımız Sayın Mesut Samanlı Sel afetinin ilk saatlerinden itibaren aradılar konuyla ilgili bizden bilgi aldılar. Kuluncak Belediyesi olarak ilk andan itibaren mahallemize intikal ederek tüm araçlarımızı ve personellerimizi seferber ederek vatandaşlarımızın yanında olduk. Çok şükür can kaybımız yoktur

 

Başkan CENGİZ; Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanımız Sayın Mesut Samanlı, İl Teşkilatımıza ve Milletvekilimiz Sayın Mehmet Fendoğluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir