BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 458 Tarih: 28/10/2021 10:52
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘benim en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlamanın büyük mutluluğu içerisindeyiz.

Büyük bir gururla kutladığımız Cumhuriyetimiz 98 yıllık tarihiyle bizlere, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden dirilişini ve bu topraklar üzerinde söylenecek sözlerinin bitmediğini göstermiştir.

Başkan Cengiz ; Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Milletimiz yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyeti bizlere armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bütün hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir