BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 453 Tarih: 09/11/2021 16:05
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, dünyanın tanıdığı büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devlet adamı vasfıyla ve muzaffer komutan yapısıyla Türk tarihine damga vurmuş bir değer olduğunu ifade eden Başkan CENGİZ, “Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir.

Büyük liderler hiçbir zaman küçük düşünmemiştir. Onlar bedenlerinin bir gün toprak olacağını kabul etmiş, ama eserlerinin sonsuza kadar var olacağına inanmışlardır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ diyerek en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti konusundaki düşüncesini belirtmiştir.

Bizler de Atatürk'ün miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini, hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak adına daha fazla çalışıp, daha fazla üretmeye devam edeceğiz. 
 

Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşları ile vatan toprakları için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum" Dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir