BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 482 Tarih: 23/11/2021 15:31
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
 
Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik, sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Bu açıdan düşünüldüğünde bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, çok özel ve onurlu bir meslektir.

Büyük bir medeniyet birikimine sahip milletimizin sahip olduğu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında ve çocuklarımızın değişen dünya koşullarına hazırlanmasında eşsiz bir role sahip olan öğretmenlerimiz dün olduğu gibi gelecekte de ülkemizdeki değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru ilerlemenin baş aktörleri olacaktır.

<span times="" new="" "="" style="box-sizing: border-box">Başkan CENGİZ; Türkiye’nin geleceğine olan güvenini ve çalışma azmini hiçbir zaman kaybetmeden, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan sevgi, şefkat ve sabır timsali öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 24 Kasım 1928’de “Başöğretmen” unvanı verildiği bu gün münasebetiyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm öğretmenlerimizin, eğitim camiasının ve emekli öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Dedi.

 

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir