BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN YENİ YIL MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 940 Tarih: 31/12/2021 13:55
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN YENİ YIL MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Değerli Hemşehrilerim;

“2022 Yılında ilçemizde yaşayan her vatandaşımız ile birlikte Kuluncak’ımızı güzelleştirmeyi sürdüreceğiz.”

Ekonomik zorluklar ve salgın hastalıkla geçen 2021 yılını kısa süre içinde geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Kuluncak Belediyesi olarak bu zorlu sürecin sorunsuz geçmesi için büyük bir özveri ile çalıştık. Bu süreçte, her vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık. Belediyenin asli görevlerini eksiksiz yerine getirirken, Üretken belediyecilik anlayışı ile dara düşen her hemşehrimizin yanında olduk. Yeni yılda da vatandaşlarımızın sorunlarını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Şükürler olsun ki 2021’i geride bırakırken anlımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu.

Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için 2022 yılında da aynı gayret ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için plan ve programımızı yaptık. Atılacak her adım ve sunulacak her hizmet halkımızın ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda olmuştur ve olacaktır.

Acısıyla ve tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken kaybettiklerimiz, üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz oldu. 2021 yılında aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. 2022 yılının tüm insanlığa, İlçemize ve ülkemize sağlık, huzur ve sevinç getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir