KULUNCAK BELEDİYESİ ZABITA AMİRLİĞİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Kategori: Haberler Okunma: 815 Tarih: 31/12/2021 16:41
KULUNCAK BELEDİYESİ ZABITA AMİRLİĞİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ’in talimatı ile Kuluncak Belediyesi Amirliğine bağlı ekipler, döviz kurundaki düşüşün marketlerdeki fiyatlara yansıyıp yansımadığının tespiti için aralarında zincir marketlerin de olduğu Kuluncakta’ki işletmelere yönelik denetimlerine hız verdi.
 

Marketlerde gerçekleştirdiği denetimler ile vatandaşların mağduriyetinin önüne geçen Zabıta ekiplerimiz, ilçe genelinde fahiş fiyat satışlarına karşı denetimlerine hız verdi.

Reyonlardaki ürünlerin son tüketim tarihi ve gramajını da inceleyen ekipler, marketlerin vatandaşlara ürünlerini fahiş fiyattan satarak vatandaş üzerinden haksız kazanç elde etmemesi için ürünün yer aldığı reyonda fiyat etiketinin olup olmadığını da bakarak güncel fiyatları kayıt altına aldı. Ekipler, işletmelere fiyatı düşen ürünün satış fiyatına da indirimin anında yansıtılması uyarısında bulundu.
 

Vatandaşlar Denetimlerden Memnun
 

İlçedeki denetimlerini aralıksız devam ettiren ekiplerin bu çalışmaları, vatandaşlardan da büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Belediye Başkanlığı Zabıta Amirliği olarak 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Uygulama Yönetmelikleri gereğince; İlçemizde faaliyet gösteren işyerlerinde, marketlerde ürünlerin Fahiş Fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek amacıyla fiyat ve etiket denetimi yapıyoruz.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir