BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKANI ZİYARET ETTİ

Kategori: Haberler Okunma: 1539 Tarih: 11/01/2022 11:00
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKANI ZİYARET ETTİ

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin GÜRKAN’ı ziyaret etti.

 

2019 yılından bu yana Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Kuluncak İlçesi’ne büyük yatırımlar yaptığını belirten Belediye Başkanımız Sayın Erhan Cengiz, yol anlamında hiçbir sıkıntının kalmadığını söyledi.

Kuluncak’ta bir heyet ile Başkan Gürkan’a hizmetleri için teşekkür etmek maksadıyla bir araya geldiklerini aktaran Cengiz, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Başkanımız ile bir araya geldik.

“KULUNCAK HALKINDAN SELAM GETİRDİK”

28 mahalle muhtarımız. Meclis üyelerimiz, siyasi parti ilçe temsilcilerimiz ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte başkanımıza teşekkür etmek için toplandık. Başkanımız, Kuluncak İlçemize gerçekten ayrı bir önem veriyor. Kuluncak’tan kendilerine selam ve teşekkür getirdik.

2022 yılında ilçemize yapılacak olan alt ve üstyapı çalışmaları hakkında görüşme yapacağız. Yol anlamında bir sıkıntımız kalmadı. Altyapı ile ilgili bir iki yerimiz var. İnşallah onu da yapınca Kuluncak İlçemizin tüm sorunları ortadan kalkmış olacak. 2022 yılının sonunda hiçbir mahallemizin sorunu kalmayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir