BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1245 Tarih: 02/02/2022 14:14
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ 'İN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, Regaib Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaib Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirten Başkan CENGİZ, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı.

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaib Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirten Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ, “ Aziz hemşerilerime ve İslam âlemine mübarek üç ayların ve Regaip kandilinin hâyırlar getirmesini diliyorum. Kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bugünler, Allah'a şükür imkanı bulacağımız özel günlerdir. Regaib Gecesi duaların geri çevrilmediği bir gecedir. 

Bu gecede Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’ in “Allah’ım, Recep ve Şaban ayını hakkımızda hayırlı kıl ki; bizi Ramazan’a kavuştur” duasını kendimize her zaman şiar edinmemiz gerekmektedir.

Başkan CENGİZ ; Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, milletimizin, Kuluncaklı hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin üç aylar ve Regaib Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir