BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN 25. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1510 Tarih: 04/04/2022 11:50
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN 25. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ,   Türk dünyasının lideri Ülkücü hareketin mimarı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucusu Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in aramızdan ayrılışının yıl dönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyorum” dedi.

 

Mücadelelerle geçen seksen yıllık ömründe “önce ülkem ve milletim” diyerek, Türk milletinin yücelmesi konusunda önemli çalışmalar yapmıştır. Türk milliyetçiliği davası, rahmetli Başbuğumuzun önderliğinde büyük bir fedakarlıkla yükselmiş ve bugünlere gelmiştir. Ülküsü ve fikirleri bizlere her zaman ışık olmuştur.

 

Bizler uzun ve çetin olan bu yolda, hepimizin Türk bayrağı olduğunun bilincinde olarak, bayrağı lekelemeden, kirletmeden, inanmışlığımızdan bir an olsun taviz vermeden türlü engellere rağmen, yolumuzdan bir an olsun sapmadan, yılmadan, yıkılmadan son nefesimize kadar ülkücü hareketin yolunda ölmeyi şeref sayan neferleriz.

 

Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e çok şey borçluyuz. Onun hatırasına Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli bey önderliğinde her daim sahip çıkacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının 25’inci yıldönümünde saygıyla, rahmetle yâd ediyorum.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir