BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1237 Tarih: 08/07/2022 12:13
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ’in Kurban Bayramı Mesajı;

 

“Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, güçlendiği, müstesna günlerdir.

 

Başkan CENGİZ ; Bu bayram da nasıl ki annemizi, babamızı, eşimizi, dostumuzu hatırlayacak, onların yanında olacaksak aynı şekilde eşsiz fedakarlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak, onların da mutlaka yanında olmalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz

 

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Allah’tan bu mübarek bayramın, ülkemiz, milletimiz ve İslam Alemi için hayırlara vesile olması, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Kuluncaklı hemşehrilerimin ve İslam coğrafyasının Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir