BAŞKAN CENGİZ'DEN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1588 Tarih: 15/04/2020 15:46
BAŞKAN CENGİZ'DEN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

Başkan CENGİZ’den Şehitler Haftası Mesajı

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan Cengiz, 14-20 Nisan Şehitler Haftasıyla yayınladığı mesajında; “Türk milletinin tarihi, sayısız kahramanlıklarla dolu. Bu kahramanlıkların en müstesna kanıtı ise aziz şehitlerimiz” dedi.

Başkan Cengiz, “Vatanımız ve milletimizin bağımsızlığı, huzuru güvenliği için dinimizde peygamberlikten sonra gelen en yüce makam olan şehitlik mertebesine ulaşmak için canını veren şehitlerimize sonsuz minnettarız. Bugün aynı ülkede, aynı coğrafyada kardeşçe yaşayabiliyorsak bastığımız toprağın bağrında yatan kefensiz şehitlerimiz ve gazilerimizin gösterdiği şanlı mücadeleleri sayesindedir.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE

Vatan ve bayrak için bir an bile tereddüt etmeden canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. dedi.

 

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir