BAŞKANIMIZ'IN MİLLİYETÇİLER GÜNÜ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 2415 Tarih: 04/05/2020 07:55
BAŞKANIMIZ'IN MİLLİYETÇİLER GÜNÜ MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ'in 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"Türk milliyetçiliğinin bir asrı aşan fikir serüveninde, sahip olduğu anlam ve neden olduğu gelişmeler bakımından hayati bir yeri bulunan 3 Mayıs 1944 ruhunu ve yıldönümünü özlemle hatırlıyoruz ve yâd ediyoruz.

 

Türk milliyetçiliğinin toplumsallaşması, ilerleyen yıllarda kitleselleşip siyasi bir harekete dönüşerek kabuk değiştirmesi 76 yıl önceki olayların müessir neticelerinden birisi olarak değerlendirilmelidir.

Milliyetçilik mahiyeti itibariyle milletin özlemlerini esas alan, tarih ve kültür potasından tecelli edip, bu suretle kaynaşma ve kucaklaşma hususiyetlerini sistematik ve disiplinli bir düşünce kalıbına döken bir dünya görüşü, huzur, refah ve birlikte yaşama ruhudur.

Başkan CENGİZ
Türk milliyetçileri olarak atalarımızdan aldığımız şanlı bayrağı gelecek nesillere ulaştırmak için gururla taşıyıp Türk milletinin birliğinin, beraberliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunucusu olacağız. 3 Mayıs Miliyetçiler gününde başta Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere Türk milletine hizmet etmiş olan Türkçülük bayrağını yücelten, gönül erlerini; rahmet, minnet, şükran ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun! 3 Mayıs Milliyetçiler günü Büyük Türk Milletine kutlu olsun!

Ne mutlu Türk´üm diyene."dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir