BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1561 Tarih: 22/05/2020 16:12
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ

Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 
 

Sabrın ve paylaşmanın en yoğun biçimde yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazanı şerifi bitirmenin hüznü ve mübarek Ramazan bayramına kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

 “Bizlere verdiği nimetler arasında en mühimlerinden biri olan bayramlardan ilkine, mübarek Ramazan Bayramına bizleri ulaştıran Yüce Allah’a hamd-ü senalar olsun. Cenab-ı Allah bu büyük nimetinin sorumluluğunu taşıyabilmeyi bizlere nasip etsin. Çok şükür başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, bayrama kavuştuk.

Başkan CENGİZ Birbirimize karşı hoşgörümüzü ve saygımızı bu zor günlerde daha da güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi bu vesileyle kuvvetli hale getirmek durumundayız. İnanıyoruz ki bugün alınan tedbirler ve gösterilen sabır neticesinde; bayramı bayram tadında yaşayacağımız günlere el birliğiyle kavuşacağız. 
Yaşadığımız sıkıntılı ve zorlu süreci evimizde kalarak, sosyal mesafeye dikkat ederek geçirmek durumundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, çok değerli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu güzel bayramın huzura, kardeşliğe, sevgiye ve dünya barışına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir