BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 2518 Tarih: 22/06/2020 09:34
BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

 "Yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız olarak çocuklarına sunan, ailenin mutluluğu ve evlatlarının en iyi şekilde hayata hazırlanmasında hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımızı ne kadar ansak azdır.

Kuluncak Belediye Başkanı Cengiz “Değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyecek, eşi ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak toplum ve aile içinde sevgi ve saygının kurulup gelişmesinde en büyük rolü üstlenen babalarımız; her zaman varlıklarıyla, hayatımızı zenginleştirmekte ve güzelleştirmektedir.
Onlar; yaşam tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri hep güçlü kılan kahramanlarımızdır.

Hayatın tüm zorluklarına karşı sırtımızı güvenle dayayabileceğimiz babalarımızın kıymetini sadece bir gün değil her zaman bilmeli, sevgiyi ve saygıyı hiç eksik etmeden vefa duygumuzu onlara her zaman göstermeliyiz.

Bu anlamlı günde; başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutluyor; aramızda olmayanları rahmetle anıyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.”

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir