YOL GENİŞLETME VE TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kategori: Haberler Okunma: 2621 Tarih: 24/06/2020 11:02
YOL GENİŞLETME VE TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yol Genişletme Ve Taş Duvar Çalışmaları Devam Ediyor

 

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ

Yapımı devam eden taş duvar örme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kuluncak Belediyesi yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvar, istinat duvar Çevre düzenleme ve Yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Kuluncak  halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyleyen Başkan CENGİZ; “Yol açma ve genişletme alanında toprak kayması sonucu çevre kirliliğine ve yolların bozulmasına neden olan yol kenarına istinat duvarı örme çalışması yapılarak çevre kirliliğinin önüne geçiyoruz.

Yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde beton veya taş duvarla istinat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız için ilçemizde alt ve üst yapı sorunlarını çözmek için çaba gösteriyoruz. İstinat duvarı yapımından sonra yolda büyük ölçüde genişlik sağlanmış olacaktır. Bu yolun genişletilmesi ve istinat duvarlarının tamamlanması ile hem yol genişlemiş olacak hem de bazı tehlikeler ortadan kalkmış olacaktır. Kuluncak halkını daha iyi ve güzel bir ilçeye kavuşturmak için Belediye ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor” dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir