BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Kategori: Haberler Okunma: 740 Tarih: 01/07/2020 14:57
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Başkanımız Erhan CENGİZ, esnafları ziyaret etti

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelip, istek ve talepleri dinledi.

 

 

Mahalli Pazar Esnaflarını ziyaret ederek talep ve isteklerini dinleyen  Belediye Başkanı Erhan CENGİZ , " Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.

ESNAFININ GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Esnaflarla tek tek görüşerek 'hayırlı işler,bol kazançlar' temennisinde bulunan Başkan CENGİZ ,esnafların Kuluncak’ın gelişimine katkı sunmasının yanı sıra istihdama da katkı sunduğunu ifade etti.

 

Genç- yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Cengiz, Hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

 

Halkımızla bire bir temas halinde olan esnaflarımızın bu anlamdaki talep ve önerileri yapacağımız çalışmaların daha verimli ve kalıcı olmasını sağlamaktadır.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorunun bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere hemen talimat veriyoruz, iletilen sorunların takipçisi oluyoruz.

İlçeye ve ülkeye katma değer kazandıran esnaflarımız ekonominin mihenk taşıdır. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Her çalışmayı vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için yapıyoruz. Tüm esnaflarımıza işlerinde bol kazançlar diliyorum.

Halkımızla esnafımızla iç içe olmak, onların sorunlarına çözüm bulmak için ziyaretlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflarda, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ'in göreve geldiği günden itibaren esnaflarla iç içe olmasından memnun olduklarını söylediler

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir