BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Kategori: Haberler Okunma: 1164 Tarih: 15/07/2020 14:37
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ'İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan Cengiz'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajı

 

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, "15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan menfur darbe girişimi hainlerin vatanımızı işgal etmeye, milletimizi yok etmeye, cumhuriyeti yıkmaya kastettikleri, milletin silahlarını yine aziz milletimize yönelttikleri ülke tarihimizin en büyük ihanetidir" dedi.

"Yüce Türk Milleti 15 Temmuz gecesi meydanlarda, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesinin bir avuç FETÖ'cü hain ve arkalarındaki güçlerce çiğnenmesine müsaade etmemiş, bin yıl önce Malazgirt'te olduğu gibi bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Milli iradeyi hiçe sayan gafiller, büyük Türk milletinin cesaretini, vatanperverliğini, bayrağı ve ezanı için ölümü bile göze alabileceğini hesaba katmamış ve hak ettikleri cevabı da almışlardır. 15 Temmuz'dan sonra artık hiç kimse milletin iradesine el uzatmayı aklının ucundan bile geçiremeyecektir."

Başkan CENGİZ Türkiye Cumhuriyeti Devletini canı pahasına koruyan yüce milletimiz, her türlü övgü ve takdiri ziyadesiyle hak ediyor. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize milletçe minnettarız ve o kahramanlarımızı asla unutmadık ve unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutluyor, demokrasi için can vermiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize, uzun ömürler diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir