BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Kategori: Haberler Okunma: 1239 Tarih: 17/07/2020 10:02
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

KULUNCAK BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ‘ İN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ

Alvar, Bicir ve Aşağı Selimli mahallelerini ziyaret etti.Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya  gelerek öneri ve talepleri dinledi.

 

Başkan CENGİZ katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışından ödün vermeden, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlere devam ettiklerini ifade ederek, “Modern, katılımcı, şeffaf, yerinde yönetim anlayışımızla Kuluncak İlçemiz’i tüm alanlar da büyüterek gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek adına çaba sarf ediyoruz.

Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz. Halkımızla sürekli iç içe ve gönül gönüleyiz.

İlçemizi doğru ve planlı bir şekilde geleceğe hazırlarken bugüne kadar hayata geçen tüm hizmetlerimizin temelinde halkımızla kurduğumuz sağlam diyalog ve iletişim vardır.

Ziyaretten duydukları memmuniyeti dile getiren Muhtarlar ve Vatandaşlar, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ’in göreve geldiği günden itibaren halk ile iç içe olmasından sürekli mahalleleri ziyaret etmesinden memmun olduklarını ifade ettiler.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir