KOOPERATİFÇİLİK OTOBÜSÜ KULUNCAK'TA

Kategori: Haberler Okunma: 1673 Tarih: 28/07/2020 13:04
KOOPERATİFÇİLİK OTOBÜSÜ KULUNCAK'TA

Ticaret Bakanlığı tarafından kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak amacıyla yeniden yola çıkan “Kooperatifçilik Otobüsü” Kuluncak’a geldi.

 

Ticaret Bakanlığınca yürütülen Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında geçtiğimiz Şubat ayında yola çıkan ve pandemi süresi boyunca faaliyetine ara veren Kooperatifçilik Otobüsü normalleşme süresinde yeniden yola çıktı.

Otobüsün Malatya turundaki bugünkü durağı ise Kuluncak oldu.

Ticaret Bakanlığının uzman personelleri tarafından Malatya’nın tüm ilçeleri ziyaret edilerek Kooperatifçiliğin önemi, desteklenmesi ve yaygınlaştırılması konusunda vatandaşlara bilgi aktarılıyor.

Kuluncak Belediyesi Sosyal Tesislerinde toplantıya Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Kuluncak Kaymakam V. Malik Çalışır, Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu yetkilileri,  muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış Konuşmasını Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ yaparak; Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN’IN selamlarını ileterek, biz buraya kooperatifi anlatmaya geldik. Birlikte nasıl güç alacağımızı, birlik ve beraberlik içerisinde olursak neleri başarabileceğimizi bunları hem videolarımızla hem de örneklerimizle Kuluncak’a anlatmaya geldik. Malatya’nın tüm ilçelerini ziyaret edeceklerini belirten YILMAZ, Malatya da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek konuşmasını tamamladı.

Belediye olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız.

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ

“Değerli katılımcılar sözlerime Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözü ile başlıyorum. “Kanaatim odur ki, muhakkak suretle birleşmede kuvvet vardır. Genç kuşakları ve kadınlarımızı, toplumsal dayanışma fikrinin bir sonucu olarak kooperatifçiliğe sahip çıkmalı. dedi.”

Toplantıda Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi'nin videosu izletilerek kooperatifçilik sunumu yapıldı. Uzmanlar tarafından katılımcılara e-ticaret ve ihracat konularında da detaylı sunumlar yapılarak bilgilendirildi. Toplantıya katılan vatandaşlara Kooperatifçilik hakkında bilgilendirici dokümanlar dağıtıldı. Ticaret Bakanlığı uzmanlarınca gerçekleştirilen sunum ve soru cevap kısmının ardından panel sona erdi. Kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak için, alanında uzman kişiler tarafından markalaşma, pazarlama eğitimlerinin verildi.

 

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir