BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ KURBAN BAYRAMINDA ŞEHİT AİLELERİNİ YANLIZ BIRAKMADI

Kategori: Haberler Okunma: 1984 Tarih: 04/08/2020 10:35
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ KURBAN BAYRAMINDA ŞEHİT AİLELERİNİ YANLIZ BIRAKMADI

Şehit ailelerine bayram ziyareti

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ Şehit yakınlarını Kurban Bayramı nedeniyle ziyaret etti.

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ, Kuluncak  Kaymakam vekili Sn. Malik ÇALIŞIR Kuluncak  İlçe Müftüsü Ali ÖZTÜRK  İlçe Jandarma  Komutanı Gökhan DİNÇER İlçe Emniyet Amiri M.Fadıl BEYAZKAYA ile birlikte ziyaret etti.

Kahraman şehitlerimizin hakları asla ödenemez

Kuluncak Belediyesi olarak şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarının her zaman yanında olduklarını ifade eden Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını veren şehitlerimizin hakları asla ödenemez, şehitlerimizin aile yakınları ise başımızın tacıdır.

Bu bayramda da şehit ailelerimizi ziyaret ederek hem bayramlarını kutladık hem de ihtiyaçları noktasında ne gerekiyorsa yapacağımızı belirtip hâyır dualarını aldık. Cenab-ı Allah şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatan toprakları başta olmak üzere özgürlüğümüz ve hürriyetimiz için ve şanlı Türk Bayrağımızın ilelebet dalgalanması uğruna canını seve seve feda eden bütün kahraman şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin, ailesine sabırlar versin.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Onlar için ne yapsak azdır. Vatan için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm şehit ailelerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir