BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ KAMU KURUMLARINA BAYRAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kategori: Haberler Okunma: 1655 Tarih: 04/08/2020 14:01
BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ KAMU KURUMLARINA BAYRAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkan CENGİZ'den kamu kurumlarına bayram ziyareti

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın dolayısıyla ile tedbirli bir şekilde idrak edilen Kurban Bayramı dolayısıyla görev yapan kurum ve kuruluş personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın dolayısıyla ile tedbirli bir şekilde idrak edilen Kurban Bayramı dolayısıyla görev yapan kurum ve kuruluş personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

 

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ, Kuluncak  Kaymakam vekili Sn. Malik ÇALIŞIR Kuluncak  İlçe Müftüsü Ali ÖZTÜRK  İlçe Jandarma  Komutanı Gökhan DİNÇER İlçe Emniyet Amiri M.Fadıl BEYAZKAYA ile birlikte ziyaret etti.

Başkan CENGİZ ve beraberindeki heyet, bayramlaşma programı kapsamında ilk olarak İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek, jandarma personeli ve vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı.

Buradaki bayramlaşmanın ardından heyet, ilçe Emniyet Amirliğine geçerek, bayramda görev yapan emniyet personeli ile bayramlaştı.

YORUMLAR

Bu içerik için henüz bir yorum yazılmamış.

YORUM YAZIN

malatya araç kiralama onlyfans nedir